In Nederland wonen en als in Spanje leven

Heerlijk, ’s zomers genieten van de buitenlucht. Jammer dat we dat in Nederland maar zo weinig dagen écht kunnen. Gelukkig is dat te veranderen; met een terrasoverkapping. 

Wanneer u liever zelf de controle heeft over de terrasoverkapping, dan is een lamellendak misschien wel iets voor u. Door het kantelsysteem van de lamellen kunt u namelijk zelf kiezen of en hoeveel zon er op uw terras schijnt. Ook bij een lamellendak kunnen de zijkanten afgesloten worden, bijvoorbeeld met geïntegreerde screens.
Tip! Informeer eens naar de mogelijkheden van geïntegreerde verlichting en verwarming voor uw terrasoverkapping. Daarmee straalt uw terras echt pure luxe uit en kunt u tot in de late uurtjes van het buitenleven genieten.

Pergola, vouwdak en serrezonwering

Ons assortiment terrasoverkappingen stopt hier niet. Zo hebben we ook pergola’s, diverse soorten serrezonwering en vouwdaken. Met die laatste kunt u zelfs in de ergste regenbui buiten blijven zitten.
Wilt u een terrasoverkaping aanschaffen in Zevenbergen of omgeving (Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Oosterhout)?
Wij verwelkomen u graag in onze showroom, waar we u voorbeelden laten zien en met u meedenken, om samen tot een perfecte oplossing te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Ingebouwde screens, spies, glazen wanden/kozijnen en onder- / bovendakzonwering tot de uitbreidingsmogelijkheden voor onze terrasoverkappingen. Vraag aan een van onze adviseurs welke mogelijke opties er zijn voor uw terrasoverkapping.

ONS AANBOD TERRASOVERKAPPINGEN

Al onze terrasoverkappingen kunnen geleverd worden in onder andere: Zevenbergen, Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg, Terheijden, Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur, Bosschenhoofd, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Zegge, Willemstad, Fijnaart, Klundert, Langeweg, Made, Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Teteringen, Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Standdaarbuiten.