ROLLUIK ROLDEUR

Er zijn twee soorten garagedeuren: de roldeuren en laagplafonddeuren. De roldeur heeft zeer veel mogelijkheden. Naast de vele mogelijkheden van een roldeur is een groot voordeel van een roldeur dat het plafond vrij blijft. Dit verhoogt de opslagcapaciteit in een garage aanzienlijk.

De laagplafonddeuren worden dezelfde lamellen gebruik als bij de roldeuren. Het verschil met een roldeur is dat het pantser langs het plafond schuift i.p.v. dat het oprolt.

Voordat u de juiste keuze maakt voor het aanschaffen van een garagedeur zijn er een aantal zaken van belang die u van te voren moet bepalen.
Een belangrijk onderdeel hierbij is of een garagedeur verwarmt is, in dat geval is een sectionaaldeur de beste keuze. De isolerende werking van een sectionaaldeur werkt namelijk uitstekend.

Al onze rolluik roldeur garagedeuren kunnen geleverd worden in onder andere: Zevenbergen, Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg, Terheijden, Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur, Bosschenhoofd, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Zegge, Willemstad, Fijnaart, Klundert, Langeweg, Made, Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Teteringen, Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Standdaarbuiten.