STALEN KANTELDEUREN

Een kanteldeur is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Enkelwandige stalen kanteldeuren zijn geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis in de standaard kleur RAL 9016 verkeerswit.

Waaruit bestaat een kanteldeur?

 1. Comfortabel openen/sluiten
  De speciaal ontwikkelde hefarmlager maakt een lichte bediening van de kanteldeur mogelijk. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven.
 2. Optimale veiligheid
  Kanteldeuren zijn uitgerust met een driedelig trekverenpakket voor optimale veiligheid (bij type Magnum vier- of vijfvoudig).
 3. Slot
  Kanteldeuren zijn uitgerust met een Europrofielcilinderslot en standaard voorzien van zwarte kunststof krukgarnituur.
 4. Vergrendeling
  De bodemonafhankelijke horizontale vergrendeling is inbraakwerend. Tegen een geringe meerprijs kunt u uw kanteldeur uitbreiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2.

Geïsoleerde kanteldeuren

De Easyport is een geïsoleerde stalen kanteldeur. Dit product is leverbaar tot 3 meter breed. De Easyport garandeert een hoogwaardige isolatie omdat het product is opgebouwd uit sandwichpanelen van 20 mm dik. Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken.

Al onze stalen kanteldeur garagedeuren kunnen geleverd worden in onder andere: Zevenbergen, Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg, Terheijden, Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur, Bosschenhoofd, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Zegge, Willemstad, Fijnaart, Klundert, Langeweg, Made, Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Teteringen, Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Standdaarbuiten.