Voorzetrolluiken

Rolluiken zijn er in twee varianten. Bij nieuwbouw als inbouwrolluik uitvoering of als voorzetrolluik uitvoering. Voorzetrolluiken kunnen zowel bij nieuwbouw als op elk ander moment worden toegepast. Inbouwrolluiken zijn vooral mooi maar vereisen enorm veel kundigheid van een architect, bouwer en fabrikant om een perfect eindresultaat te verkrijgen.

Voorzetrolluiken worden voor het venster gemonteerd en dienen dus ook als element een te worden met de gevel. Dit kan door gebruik te maken van de 209 standaard RAL kleuren in de uitvoering glanzend, mat en structuur. Door de rolluikmontage voor het venster kunnen er geen warmte- of geluidsbruggen ontstaan.

Roma heeft twee kwaliteiten in de dikte van de kasten. De prijsgunstige rolgevormde uitvoering en de super dikke geëxtrudeerde uitvoering. Deze geëxtrudeerde uitvoering is perfect voor slaapkamers omdat het hinderlijke geluid van regen wordt gedempt door de extra dikke kastwand.

Al onze voorzetrolluiken kunnen geleverd worden in onder andere: Zevenbergen, Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg, Terheijden, Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur, Bosschenhoofd, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Zegge, Willemstad, Fijnaart, Klundert, Langeweg, Made, Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Teteringen, Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Standdaarbuiten.