SECTIONAALDEUREN

Een belangrijke reden om een sectionaaldeur te kiezen is de ruimtebesparing die het zowel binnen als buiten oplevert. Niet onbelangrijk: u hoeft zich geen zorgen te maken over de robuustheid, isolatiewaarde of veiligheid. Dit is allemaal gegarandeerd dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking.

Vijf redenen om te kiezen voor een sectionaaldeur

 1. De ruimte benutten
  Een sectionaaldeur draait niet naar buiten zoals een traditionele kanteldeur. De panelen schuiven naar boven als u de deur opent, waardoor u de ruimte direct voor en binnen de garage maximaal kunt benutten. Handig als u bijvoorbeeld een korte oprit heeft of veel (opslag)ruimte nodig heeft. Bekijk hoe de deur functioneert.
 2. Past altijd
  Of de deur nu in een ronde boog, rechthoekige opening of met afgeronde hoeken geplaatst moet worden, een sectionaaldeur past altijd. Ook staat de volledige doorrijhoogte van de garage ter beschikking, ideaal voor hogere voertuigen.
 3. Dubbelwandig geïsoleerd
  Dit type deur heeft panelen die dubbelwandig zijn geïsoleerd. Rondom het deurblad en tussen de panelen bevindt zich een rubber afdichtingsprofiel. Wel zo prettig om warmte en kou te weren, zeker als u de garage als klusruimte gebruikt. Dubbelwandig geïsoleerde garagedeuren zijn naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20, iso-45 en iso-70.
 4. Kwaliteitsgarantie
  We kiezen alleen voor de beste materialen, zoals stalen secties (panelen) en kozijnvoeten van gegalvaniseerd staal. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. De robuuste constructie kan tegen weer en wind en functioneert altijd vlekkeloos.
 5. Veiligheid
  We besteden aandacht aan de inbraakwerendheid in het ontwerp van al onze deuren en bieden extra beveiligingsmogelijkheden zoals een veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bovendien zijn onze producten uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.

Klik op bovenstaande afbeelding voor grote weergave

Al onze sectionaal garagedeuren kunnen geleverd worden in onder andere: Zevenbergen, Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg, Terheijden, Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur, Bosschenhoofd, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Zegge, Willemstad, Fijnaart, Klundert, Langeweg, Made, Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Teteringen, Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Standdaarbuiten.