ALUPORT

Steeds vaker voegen mensen de garage bij het huis. Het is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een grotere woonkamer, een slaapkamer op de begane grond of een praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden is de Aluport ontwikkeld. De Aluport is een geïsoleerde pui die de garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat. De Aluport is leverbaar in vrijwel iedere RAL-kleur.

De Aluport D is als basis uitvoering voorzien van een geïsoleerde borstwering van 90 cm hoog, daarboven is het element voorzien van HR++ glas over de volle breedte.

De Aluport R is voorzien van een naar binnen draaiend draai/kiepraam, welke aan de linker- of rechterzijde van het element te positioneren is.

De Aluport L is voorzien van een naar buiten draaiende loopdeur. Deze is ook links of rechts te positioneren.

Al onze Aluport garagedeuren kunnen geleverd worden in onder andere: Zevenbergen, Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg, Terheijden, Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur, Bosschenhoofd, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Zegge, Willemstad, Fijnaart, Klundert, Langeweg, Made, Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Teteringen, Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Standdaarbuiten.