Meer dan zonwering

Bij de functie van rolluiken wordt doorgaans gedacht aan het verduisteren van een kamer. Dat is inderdaad een belangrijke functie, maar rolluiken helpen u bij nog veel meer. Zo werken rolluiken inbraak vertragend, wat een prettig bijkomend voordeel is. Daarnaast werken rolluiken isolerend. De extra laag voor uw ramen houdt kou buiten in de winter, warmte in de zomer, en geluiden in alle seizoenen.

Op het uiterlijk van de rolluiken heeft u zelf veel invloed. Wij plaatsen rolluiken van meerdere leveranciers, elk met eigen unieke eigenschappen en uitbreidingen. Hierdoor kunt u een design kiezen dat bij uw woning past en de techniek die bij uw wensen past. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van de kast, de afmeting van de lamellen, de kleur, de bediening, en ga zo maar door. U hoeft deze keuzes uiteraard niet alleen te maken, we helpen u er graag bij.

Wilt u een rolluik kopen?

Bent u op zoek naar een rolluik in Zevenbergen of omgeving (Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Oosterhout)?

Kom dan zeker eens kijken in onze showroom. Daar laten we u graag zien welke unieke opties onze leveranciers van rolluiken voor u hebben bedacht.

Zij hebben de ontwikkeling ervan tot in de kleinste details uitgedacht. Zo hebben ze veel aandacht besteed aan het terugbrengen van het geluid dat het rolluik produceert bij de bediening ervan. En wat denkt u van extra verharde lamellen? Die zorgen er voor dat de rolluiken nóg beter beschermen tegen ongewenste bezoekers en weersinvloeden.

Kom eens langs en ontdek alle mogelijkheden van onze rolluiken.

Al onze rolluiken kunnen geleverd worden in onder andere: Zevenbergen, Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg, Terheijden, Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur, Bosschenhoofd, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Zegge, Willemstad, Fijnaart, Klundert, Langeweg, Made, Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Teteringen, Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Standdaarbuiten.