Een buitenjaloezie is eigenlijk een combinatie van een rolluik en een screen. Met een buitenjaloezie kunt u namelijk een ruimte volledig afschermen van het zicht van buitenaf maar wel op een manier dat er nog steeds natuurlijk licht de ruimte in komt.

Een buitenjaloezie werkt in principe hetzelfde als de alom bekende jaloezieën die vaak aan de binnenkant van de ramen geplaatst worden. Net als bij de producten aan de binnenkant kunt u met buitenjaloezieën heel mooi de lichtinval in huis regelen. Wilt u bijvoorbeeld wel naar buiten kunnen kijken maar geen direct licht binnen? Geen probleem, de lamellen kunnen in een positie gezet worden waardoor u dit bereikt. Wilt u (bijna) al het directe zonlicht en of de warmte tegenhouden in de hete zomerperiode? Ook hiervoor is een buitenjaloezie erg geschikt omdat deze de warmte tegenhoudt voordat deze het raam bereikt.

Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben

Smaak en kwaliteit gaan samen. U kunt kiezen uit verschillende type lamellen, kast vorm, kleuren en bediening. In onze showroom hebben wij 2 verschillende type buitenjaloezieën hangen, kom eens langs om de verschillen te bekijken.

Al onze buiten-jaloezieën kunnen geleverd worden in onder andere: Zevenbergen, Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg, Terheijden, Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur, Bosschenhoofd, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Zegge, Willemstad, Fijnaart, Klundert, Langeweg, Made, Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Teteringen, Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Standdaarbuiten.