Screens

Een screen reflecteert in grote mate zonnestraling en beschermt overdag tegen inkijk maar laat toch voldoende licht binnen. Het grote verschil met standaard screens: De stof van een zipscreen wordt over de volledige hoogte door een ritssysteem in de geleiding gevoerd. Hierdoor is het zipSCREEN windvast en zijn grote maten geen probleem. Wij adviseren, indien mogelijk, het zipSCREEN zo te plaatsen, dat ventilatie achter de kast mogelijk is. Wanneer het niet mogelijk is, functioneert de zonwering minder efficiënt. U heeft keuze uit de vorm van de kast rond of vierkant en keuze uit veel verschillende RAL kleuren.

Voor de bediening van de screens zijn er verschillende opties, is er geen stroompunt aanwezig dan kunt u kiezen voor bediening op zonne-energie. Is er wel een stroompunt aanwezig dan kunt u kiezen voor bediening met een schakelaar of afstandsbediening.

Overweegt u screens om uw huis energiezuiniger te maken? Dan kunt u het beste kiezen voor screens met afstandsbediening en slimme sensoren. Deze sensoren kunnen er bijvoorbeeld automatisch voor zorgen dat de screens sluiten wanneer de zon begint te schijnen of wanneer de temperatuur boven een vooraf ingestelde grens komt.

Screendoek is er in vele verschillende maten vormen en kleuren. Maar ook functioneel zijn er verschillen in screendoeken. Wij bieden screendoeken met openingsfactor 0%, 1%, 5% en 10%. Hoe lager de openingsfactor hoe minder reflecties van licht er zijn. Is er bijvoorbeeld een ruimte waar tv gekeken wordt of met andere beeldschermen gewerkt wordt? Dan kunt u beter kiezen voor een lage openingsfactor. Wilt u zo goed mogelijk naar buiten kijken maar toch warmte weren? In dat geval kiest u voor een hogere openingsfactor.

Al onze screens kunnen geleverd worden in onder andere: Zevenbergen, Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg, Terheijden, Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur, Bosschenhoofd, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Zegge, Willemstad, Fijnaart, Klundert, Langeweg, Made, Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Teteringen, Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Standdaarbuiten.