Zonneschermen

Schaduw waar u wilt, wanneer u wilt

Met een zonnescherm houdt u de felle zonnestralen tegen, waardoor het in huis een stuk koeler blijft op zomerse dagen. Het doek dat verwerkt zit in een zonnescherm, werkt als het ware als een filter. Hierdoor behoudt u aangenaam daglicht in huis, maar ben u de ‘last’ van de zonnestralen kwijt. De hitte blijft buiten, en schermen zoals de televisie of een laptop zijn gewoon weer te bekijken.

Binnen de zonneschermen zijn verschillende uitvoeringen leverbaar. Wij hebben zowel uitvalschermen als markiezen, als knikarmschermen in ons assortiment. Deze laatste, het knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, kenmerkt zich door zijn functionaliteit. Naast het filteren van het zonlicht voordat deze uw huiskamer binnenkomt, zorgt een knikarmscherm er namelijk ook voor dat uw terras schaduwrijk wordt. Daar tegenover staat dat een uitvalscherm doorgaans iets voordeliger is in aanschaf, en markiezen juist weer een prachtige elegantie toevoegen aan uw pand.

Kom gerust eens langs in onze showroom, waar u zelf de verschillen in zonneschermen kunt ervaren.

Weet u al welk type zonnescherm het wordt?

Wanneer u een zonnescherm aanschaft, kunt u allerlei eigenschappen naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de cassette waarin het doek opgeborgen is, aan het materiaal van zowel het systeem als het doek en de daarbij behorende ontelbare dessins. En natuurlijk niet te vergeten: de bediening. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om uw zonnescherm volledig op uw behoeften aan te laten sluiten.

Wij monteren zonneschermen in de omgeving van onze showroom in Zevenbergen. Onder ‘de omgeving’ verstaan wij bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Oosterhout.